Mudanya’da göçük endişesi

Mudanya’nın Şükrüçavuş Mahallesi’nde bir inşaatın hafriyatı sırasında meydana gelen toprak kaymasının çevredeki bazı binaları tehdit ettiği ifade edilirken, çevredeki üç apartmanda oturan vatandaşlar bu durumun kendilerini tedirgin ettiğini kaydettiler.

Mudanya’da göçük endişesi

Toprak kaymasının ardından çevrede bulunan bazı binaların duvarlarında çatlak oluştuğu ve yağan her yağmurda kayan toprağın üç apartmanı tehdit ettiği ifade edildi. Şükrüçavuş Mahallesi Muhtarı Ziya Yavuz, inşaatın yaklaşık 2 aydır yarım kaldığını ve bu süre içerisinde iki defa göçme meydana geldiğini söyledi.

Göçüğün çevredeki 3 binayı da tehdit ettiğini kaydeden Yavuz, yaklaşık 2 ay önce inşaata başlandığını ve daha sonra göçme geldiğini belirterek, ardından 4 Eylül’de Mudanya Belediyesi Şehircilik ve İmar Müdürlüğü’ne dilekçe verdiklerini ve aradan geçen sürede ikinci bir göçme meydana geldiğini kaydetti.

Apartman sakinleri de korku içinde olduklarını ifade ederek, bu durumdan büyük endişe duyduklarını, tedirgin uyuduklarını ve yağmur yağdığı zaman çökecek diye korktuklarını ifade ederek, belediye ve kaymakamlıktan yardım beklediklerini kaydettiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X