Mudanya’da ilk meclis

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın başkanlığında Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen yeni dönemin ilk meclisi, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından çalışmalarına başladı.

Mudanya’da ilk meclis

Meclis açılışında konuşan Türkyılmaz, “Her birimiz Mudanya’da yaşayan hemşehrilerimizin verdiği oylarla seçilerek buraya gelmiş bulunuyoruz. Bizlere oy versin, vermesin herkes için hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. 3 bin 635 gün daha Mudanya’mız için hizmet edeceğiz. Yeni dönemde hep birlikte çok daha başarılı işlere imza atacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Türkyılmaz’ın konuşmasının ardından belediye meclis başkan vekilliği, divan katip üyeliği, 2019 yılında görev yapacak encümen üyeleri ve 10 ihtisas komisyonu için üye seçimi yapıldı. Meclis başkanvekilliği seçiminde Belediye Meclis 1. Başkanvekilliği’ne Ergül Batman, Belediye Meclis 2. Başkanvekilliği’ne ise Selahattin Avcı seçildi.

Mehmet Er ve Hayati Samast ise en çok oyu alarak Divan Katipliği’ne; Mustafa Özçelik, Ozan Eroğlu,  belediye Encümen üyeliğine seçildi. Toplantıda 10 ihtisas komisyonunun üyeleri yapılan seçimle belirlendi. Yeni dönem ilk belediye meclis toplantısında, 2018 yılı faaliyet raporu da oy çokluğuyla onaylandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X