Mudanya’da kardeşlik buluşması

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Yunanistan’daki kardeş şehirler Rafina ve Nea Triglia bölgelerinden gelen mübadil torunlarını ağırladı.

Mudanya’da kardeşlik buluşması

Mudanya bir kardeşlik buluşmasına daha ev sahipliği yaptı. Mudanya’nın Yunanistan’daki kardeş şehirleri Rafina ve Nea Triglia bölgelerinden gelen ziyaretçiler, Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı ziyaret etti. 

Dedelerinin doğup büyüdüğü toprakları görmek üzere Mudanya’ya gelen mübadil torunları, kardeşlik köprüsünü daha da güçlendirmek istediklerini söyledi. Kardeşlik adına atılan adımların sonsuza dek sürmesini istediklerini dile getiren Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ise, “Biz kardeşiz ve bu bağı bir daha kopmamak üzere güçlendirmek için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Yunanistan’dan gelen heyet, dört gün boyunca Mudanya’nın tarihi ve turistik mekanlarını gezecek. Heyet, gezi kapsamında fotoğraflayacakları Tirilye’de 28 Eylül’de de geçmişle geleceği buluşturan bir sergi açacak. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X