Mudanya’da oto park yasağı

Mudanya’da özellikle hafta sonları yaşanan trafik sorununa çare olarak Halitpaşa ve İpar caddelerinde park yasağı başladı.

Mudanya’da oto park yasağı

ÖMER BİLİK

Hafta sonu binlerce aracın giriş çıkış yaptığı Mudanya’da trafiği rahatlatmak amaçıyla Halitpaşa ve İpar caddelerinde UKOME kararıyla tam gün park yasağı uygulamaya konuldu.

Mudanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekipleri ve yeni gelen emniyet personeliyle ana caddelerde denetimleri sıklaştırarak usulsüz araç parklarını önlüyor. 

UKOME kararına göre, Bursa’dan ilçe merkezine giriş yönü olan Halitpaşa’da park etmek tamamen yasaklanırken, ilçe merkezinden Bursa’ya gidiş yönü olan İpar Caddesi’nde de sol şerit tamamen yasaklandı.

Araçlar sadece İpar Caddesi’nde sağ şeritte otobüs durakları hariç dörtlü flaşörlerle 15 dakika park edebilecek.

Bursa’dan gelen araçlar, ilçe içine girmeden, Demirhane mevkiinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan oto park ile iskele çevresindeki oto parkları kullanabilecekler.

Bu arada ilçeye araçlarıyla gelen vatandaşlar bilhassa hafta sonları trafikte çekilen çilenin ortadan kalkmasından dolayı memnuniyetlerini belirtiyorlar.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X