Mudanya’da Yıldız’la devam

Yıldız, olağan kongrede yeniden aday olarak katıldığı kongrede 1875 oyun 1585 adedini alarak 4 yıllığına ekibiyle beraber göreve tekrar seçildi.

Mudanya’da Yıldız’la devam

Marmarabirlik başkan vekilliğine getirilen Şevket Karagöz’den başkanlığı devralarak 7 yıldır Mudanya Kooperatifi’ni yöneten Ali Yıldız, olağan kongrede yeniden aday olarak katıldığı kongrede 1875 oyun 1585 adedini alarak 4 yıllığına ekibiyle beraber göreve tekrar seçildi.

Siyasiler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ile ortakların katıldığı kongre, Mudanya Kapalı Cuma Pazarı’nda yapıldı. Yıldız’ın konuşmasının sonunda gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Faaliyet raporunun okunarak kabul edilmesiyle yönetim ibra edildi.

Maddelerin görüşülüp oylamasının ardından oylamaya geçildi. Mavi ve beyaz listen oluşan listelerin oy kullanma işlemi sonrası 1875 oyun 1585’i Yıldız ve ekibine, 272 oy da İbrahim Başaran ve ekibine çıkarken, 18 oy ise geçersiz sayıldı. Bu arada Ali Yıldız’ı ilk tebrik eden, Marmarabirlik Başkanı Hidamet Asa oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X