Mudanyalı çocuklara Öğrenci Etüt Evi

Mudanya Belediyesi, 7-12 yaş arası çocukların ücretsiz yararlanabileceği Öğrenci Etüt Evi projesini hayata geçiriyor.

Mudanyalı çocuklara Öğrenci Etüt Evi

Öğrenciler ödevlerini ve araştırmalarını yapabilecekleri bilgisayarlı odaların yanı sıra, kurulan kütüphanede çalışabilecek.

Mudanya Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Birimi’ne bağlı Zeytindalı, Uğur Böceği ve Emekli Evi projelerinin ardından yeni bir sosyal sorumluluk projesini başlatıyor. Mudanya Belediyesi, geleceğin teminatı çocuklar için Siteler Mahallesi’nde Öğrenci Etüt Evi ve Belediye İletişim Noktası projesini hayata geçiriyor.

Çalışmaları tamamlanan etüt merkezi, her yaştan çocuğun ilgisini çekebilecek kitaplarla donatıldıktan sonra hizmete açılacak. Öğrencilerin araştırmalarını yapabileceği, ders çalışabileceği ve okuma isteklerini desteklemek amacı ile oluşturulan proje, çocuklar için hayata geçirilen sosyal projelerden biri olacak. 

ÇOCUKLAR YARINLARA BİLGİYLE HAZIRLANACAK…

Etüt merkezi ile çocukların eğitim eksikliklerini tamamlayacaklarını, bilgi ve araştırma ihtiyaçlarını gidereceklerini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Mudanya için söz verdiğimiz projelerimizi hayata geçiriyoruz. Etüt Evimiz bünyesinde bulunan sınıflarda öğrencilerimiz bilgisayarlardan yararlanarak, ödevlerini yapma imkanı bulacak. Bunun yanı sıra onları, her türlü bilgiye ulaşabilecekleri kütüphaneyle de buluşturuyoruz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız bilgiyle yarınlara hazırlanacak” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X