Mudanyalı kadınlardan eğitime destek

Mudanyalı Berrin Gültekin ve Saime Dergi isimli iki emekli kardeş ile kendilerine destek veren Mudanyalıların topladıkları çeşitli giysiler, Muş’taki okullarda eğitim alan 183 çocuğa verilmek üzere kargoyla gönderdi.

Mudanyalı kadınlardan eğitime destek

ÖMER BİLİK

Berrin Gültekin ve Saime Dergi kardeşler başka şehirlerden de ihtiyaç sahiplerine kırtasiye ve giyim konusunda destekleri olduğunu ifade ederek, “Bizim gibi hayır işleri yapmak isteyen arkadaşlarla gönüllülerden oluşan bir grup kurduk. Muş’taki okullarda eğitim alan 183 yetim çocuğumuza ulaştırılmak üzere bot, mont, atkı, çorap gibi giysileri toplayıp kargo ile gönderdik. Şimdi Bursa, Mudanya ve köylerimiz için böyle bir yardım kampanyası başlattık. Tüm yardımseverlerimizden destek ve katkı bekliyoruz. Bize desteklerini esirgemeyen Mudanya esnafına da teşekkürlerimizi borç biliriz. Bizleri destekleyip katkı sağlayanlarla birlikte, ihtiyaç sahipleriyle varlığı ve yokluğu paylaşmak istiyoruz” dediler. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X