Mudanya’nın gücü

9 yıl önce Türk sporuna yeni yıldızlar kazandırmak amacıyla yola çıkan Polisgücü Hentbol Takımı’nın kuruluş etkinliği renkli göründülere sahne olurken, Antrenör Hüsamettin Güner, “Geçen sürede 250’ye yakın öğrencimizi sporla buluşturduk” dedi.

Mudanya’nın gücü

RECAİ UYSAL

Mudanya Polisgücü Hentbol Takımı, 9. kuruluş yılı nedeniyle etkinlik düzenledi. Mudanya Spor Salonu’nda gerçekleştirilen organizasyona spor ve siyaset dünyasından bir çok isim katılırken, veliler de çocuklarını yalnız bırakmadı. 

Gençler, küçükler ve minikler kategorilerindeki sporcuların yer aldığı etkinlik renkli görüntülere sahne olurken, Polisgücü Hentbol Takımı sporcuları, gelen misafir takımlarla gösteri maçı yaptı. Kulübün kuruluşundan buyana büyük emeği olan Antrenör Hüsamettin Güner, ilçede bulunan gençleri her türlü kötü alışkanlıktan uzak tutmak amacıyla yola çıktıklarını belirtirken, bunda başarılı olduklarını söyledi.

BAŞARIYA DOYMADI

2008 yılında kulübün kuruluşunu gerçekleştirdiklerini belirten Güner, “Geçen sürede Alanya Ramazan Demirci Turnuvası’nda şampiyon olduk. 4 kez Bursa birinciliği kazandık ve Türkiye şampiyonalarında mücadele ederken, Mudanya Mütareke Turnuvası’nda 4 kez şampiyonluk kazandık. Bu süre zarfından 250’ye yakın öğrencimizi hentbola ve Türk sporuna kazandırdık. Birçok sporcumuzu da milli takımlara gönderdik. Bize çıktığımız yolda destek olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X