Muhalefetten o maddeye destek!

TBMM Genel Kurulu’nda İç Güvenlik Paketinde yer alan sentetik uyuşturucu bonzai ile mücadeleyle ilgili 11. maddeye muhalefet de destek verdi ve oy birliğiyle geçti.

Muhalefetten o maddeye destek!

İç Güvenlik Paketi görüşmelerinde uyuşturucuyla mücadelede sentetik bonzainin de eroin ile eşdeğer sayılması ve cezanın artırılmasını içeren 11. maddeyle ilgili açık oylama yapıldı. İktidar ve muhalefetten toplam 308 milletvekilinin katıldığı oylamada tamamı kabul yönünde oy vererek 11. kabul edildi.

Oylamanın ardından söz alan CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural ve HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken, uyuşturucuyla mücadele konusunda destek verdiklerini açıkladılar. AK Parti Grup Başkanvekili Naci Bostancı ise muhalefet partilerine bu maddeye yaptıkları destek nedeniyle teşekkür etti. Bostancı ayrıca, diğer maddelerde de muhalefetten destek istedi. Bu sözlere ise muhalefet tepki gösterdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X