Muharrem İnce: Bugün işler değişti

Muharrem İnce, partisinin Ankara Eryaman’da düzenlediği mitingde 24 Haziran seçim sonuçlarına ilişkin elindeki son anket sonuçlarını açıkladı. İnce yaptığı konuşmada, Erdoğan’la puan farkının at başına döndüğünü söyledi.

Muharrem İnce: Bugün işler değişti

Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’la arasındaki puan farkının seçim çalışmalarına başladığında çok olduğunu aktaran CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, yarışın at başına döndüğünü söyledi.

‘BEN KOŞUNCA ÇILDIRMAYA BAŞLADILAR’

İlk turda seçimi kazanacağını belirten İnce, “Bu sabah doktor bir arkadaşım ‘Vitamin alıyor musun?’ dedi. Alkış vitamini alıyorum dedim. 30 yıldır siyasetle uğraşıyorum böyle bir değişim ruhu görmedim dedim. İkinci vitaminim de bu. Ben konuşunca çıldırmaya başladılar. Kavga istiyorlar kavga etmeyeceğim kavga. İnsanları sağcı solcu diye ayırmıyorum. 81 milyonu seviyorum, hepinizi seviyorum” dedi.

“BİRİNCİ TURDA ALACAĞIZ”

Sincandaki mitingde ise daha kesin konuşan İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ekonomiyle ilgili konuşmak üzere bir televizyon kanalına davet etti. İnce, “Ben yalnız geleceğim, sen danışmanlarınla gel istersen. Prompter al, prompterdan bilgiler aksın, sen de ezbere konuşuyormuş gibi yap. Gelebilir mi? Bence gelir. Ben bekleyeceğim. Başladığımızda 4 Mayıs’ta aramızda puan farkı baya vardı. Şu anda puan farkı at başı yarışa doğru gidiyor. Başlarken Allah şahittir şöyle başladım; ‘İkinci tura kalalım, ikinci turda hesaplaşırız.’ Bugün iş değişti, bugün birinci turda alacağız artık. Bu bir dip dalgası. Bu bir değişimin ruhu. Bu, bir milletin ayağa kalkışı, bu bir yenileşme hareketi.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X