Muharrem İnce: Çok yaklaştık bu seçimi alalım

CHP’nin 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, Millet İttifakı Osmangazi Belediye Başkan adayı Erkan Aydın’a destek vermek için Bursa’ya geldi.

Muharrem İnce: Çok yaklaştık bu seçimi alalım

HATİCE DAL

Millet İttifakı Osmangazi Belediye Başkan adayı Erkan Aydın’a destek ziyaretinde bulunan Muharrem İnce, “Herkesi 31 Mart günü sandığa bekliyorum. Durmak yok, hepimiz çalışacağız. Bursa’da ilk kez bu kadar çok yaklaştık. Büyükşehir ve 17 ilçeyi alalım” dedi. 

CHP’nin 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, Millet İttifakı Osmangazi Belediye Başkan adayı Erkan Aydın’a destek vermek için Bursa’ya geldi. Merinos Parkı’nda düzenlenen halkla buluşma etkinliğine katılan İnce, Millet İttifakı adayları için Bursa halkından destek istedi. Belediyelerin 1950’li yıllardan beri varlığını sürdürdüğünü belirten İnce, “Bu ülke bu zamana kadar 19 belediye seçimi gördü. İnönü, Menderes, Özel, Ecevit, Erbakan hepsi bu seçimleri yaşadı. Kiminde kazandılar kiminde kaybettiler. Ama hiçbiri meydanlarda seçimleri bir beka sorunu gibi anlatmadı. İktidar seçimi kaybederse ülke yok mu olacak? Hepimiz bu memleketin evladıyız. 2002’de ülkenin beka sorunu yoktu şimdi neden var? Bu sorun 17 yılda ortaya çıktıysa problem sende demektir. Bekanın açılımı, Bahçeli, Erdoğan koltuk aşkıdır” diye konuştu.

“EZANA SAYGISIZLIK YAPANIN ALNINI KARIŞLARIZ”…

Siyasetçilerin Türkiye’nin geleceğine dair konuları konuşması gerektiğini vurgulayan İnce, “Şimdi tutturmuşlar, 8 Mart’ta kadınlar ezanı ıslıkladı. Akşam ezanı nasıl 22.40’da okutulur bunu açıklasınlar. Ben bu ülkenin 82 milyon insanına kefilim kimse ezana saygısızlık yapmaz. 3-5 zibidi ezana saygısızlık yaparsa hep birlikte alnını karışlarız” dedi. 

“DURMAK YOK HEPİMİZ ÇALIŞACAĞIZ”…

Partiye küsmenin doğru olmadığını, herkesi 31 Mart günü sandığa beklediğini de dile getiren İnce, “Partiye küsülmez kardeşlerim. Kızılsa ben kızardım ben yapmadıysam siz de sandık başına. Dünyadaki değişimi doğru anlarsak ülkeyi de doğru yönetiriz. Kapı kapı dolaşacaksınız. Ben geziyorum. Durmak yok, hepimiz çalışacağız. Bursa’da ilk kez bu kadar çok yaklaştık bu fırsatı kaçırmayalım. Büyükşehir’i ve 17 ilçeyi alalım” ifadelerini kullandı. 

“OSMANGAZİ AYDINLANACAK”…

Bunun bir yerel seçim olarak anlaşılması gerektiğinin altını çizen Millet İttifakı Osmangazi Belediye Başkan adayı Erkan Aydın da, “Şu anda iktidarda olanlar Bursa’yı ve Osmangazi’yi kaybettiklerini görüyorlar. Anketler onlar için hiç iç açıcı değil. O yüzden başka yerlerden vurmaya çalışıyorlar. Ben Kurtuluş Savaş’ında en çok şehidi veren Bursa’nın evladıyım kimse bana terörist diyemez. Siz koltukta oturacaksınız diye kardeşi kardeşe düşürmeyin. Bu kenti birlikte yöneteceğiz. Katılımcı şeffaf hesap verebilir olacağız. Vatandaşı değil yandaşı düşünen zihniyete 31 Mart’da sarı kart genel seçimde de kırmızı kart gösterelim. 31 Mart günü bir tren durakta duracak. Bu tren beş yılda bir geliyor. Bunu kaçırmamak lazım. Bu tren Pamukovada, Çorlu da, Ankara da kaza yaptı onlarca vatandaş hayatını kaybetti. Artık trenin makinistini değiştirmeye var mısınız? Osmangazi aydınlanacak, Bursa gülümseyecek” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X