Muharrem İnce’ye peş peşe yalanlama

Muharrem İnce’nin, ‘Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Erhan Afyoncu FETÖ’cü çıktı’ iddiasına art arda yalanlama geldi.

Muharrem İnce’ye peş peşe yalanlama

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, dün gece NTV’de katıldığı programda Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Erhan Afyoncu’nun “FETÖ’cü çıktığını” iddia etti. İnce, “Harp Akademileri’ni kapattılar Milli Savunma Üniversitesi kurdular, rektör atadılar o da FETÖ’cü çıktı” dedi.
 

AFYONCU PROGRAMA BAĞLANMAK İSTEDİ

İnce’nin bu iddiasının “yalan” olduğu kısa bir süre içinde anlaşıldı. Sunucu, Rektör Afyoncu’nun hakkındaki iddiaları düzeltmek için programa bağlanmak istediğini ifade etti. Bunun üzerine İnce, “Doğrudur. Dekan olacak o. Ben 4 yıllık üniversite mezunuyum o yüzden, rektör ve dekan ayrımını bilirim” dedi. 
 

ÇOK GEÇMEDEN ANLAŞILDI

Ancak İnce’nin “FETÖ’cü dekan” iddiasının da yalan olduğu çok geçmeden anlaşıldı. Sunucu bir kere daha cevap hakkı için telefon bağlantısı talebi olduğunu bildirdi. İkinci kez “yalanlanan” İnce, gergin ve kızgın bir ifade ile her isteyenin programa bağlanmamasını istedi.

İşin doğrusunun üniversitede görevli 150 şube müdüründen biri olan Kadir Atakan olduğu belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X