Muhtarlar kendi içlerinden belediye meclis üyesi istiyor

Yerel seçimler için AK Parti’den Osmangazi Belediye Meclis Üyeliğine aday olan Güneybudaklar Mahalle Muhtarı Ali Öztürk’e muhtar arkadaşlarından destek geldi.

Muhtarlar kendi içlerinden belediye meclis üyesi istiyor

Marmara Muhtarlar Federsayonu Başkanı Ferruh Sevimgil ile Osmangazi Muhtarlar Derneği Başkanı İdris Aydın’ın da aralarında bulunduğu toplantıda; Doğancı, Büyükdeliller, Küçükdeliller, Tuzaklı, Dağakça, Soğukpınar, Seferiışıklar, Hüseyinalan, Güneybayır, Bağlı, Uluçam, Gökçeören, Güneybudaklar, Çaybaşı, Karaislah mahalle muhtarları hazır bulundu. Doğancı Köy Kadınları Derneği tarafından işletilen Köy Sofrası’nda gerçekleşen toplantıda muhtarlar, Ali Öztürk’ün yanında olduklarını söylediler. 

“HEDEFİM HİZMET”

Muhtarları temsilen aday olduğunu açıklayan Öztük, “Hedefim ilçeme ve bölgeme belediye meclis üyesi olarak da hizmet etmek. Allah kısmet eder, partim aday gösterirse ilçeme güzel hizmetler vereceğime inanıyorum. Seçildiğimde de muhtar arkadaşalarımın da hep yanında olacağım” dedi.

Osmangazi Muhtarlar Derneği Başkanı İdris Aydın da, “İçimizden birinin meclis üyesi olmasını istiyoruz. Ali Öztürk, bölgenin ve ilçenin tanıdığı bir isim, hem destekliyor hem de başarılar diliyoruz” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X