Muhtarlara teknolojik destek

Osmangazi Belediyesi, halka daha iyi hizmet verebilmeleri adına 20 mahalle muhtarına bilgisayar dağıttı.

Muhtarlara teknolojik destek

Soğanlı Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende; Soğukkuyu, Hürriyet, Kirazlı, Muradiye, İvazpaşa, Büyükdeliller, Emek Fatih Sultan Mehmet, Veysel Karani, Panayır, Yenibağlar, Uluçam, Ahmetbey, Adalet, Emek Adnan Menderes, Alaşar, Tuna, Demirtaş Sakarya, Ovaakça, Atıcılar ve Kuruçeşme Mahallesi muhtarlarına bilgisayarları teslim edildi.

Törende konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, muhtarların vatandaşlara daha iyi hizmet sunmaları adına çalışma şartlarını iyileştirdiklerini belirterek, “Muhtarlar vatandaşa en yakın kamu görevlileri. Muhtarlarımız mahallelerdeki sıkıntıları anında bize iletiyorlar. Bizler de talep ve ihtiyaçlar doğrultusunda mahallelerimizin sıkıntılarını gideriyoruz. Bu hizmetler büyük bütçeli işlerden daha önem taşıyor. Bizim kapılarımız vatandaşımıza ve muhtarlarımıza her zaman açık. İnşallah hep birlikte hizmetlerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Osmangazi Muhtarlar Derneği İdris Aydın da, muhtarlara verdiği desteklerden dolayı Başkan Dündar’a teşekkür etti. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X