Muhteşem İkili için flaş karar! En çok o diziye yaradı

Perşembe akşamları Kanal D ekranlarında gösterime giren Muhteşem ikili dizisi artık Salı akşamları gösterilecek.

Muhteşem İkili için flaş karar! En çok o diziye yaradı

Perşembe akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Muhteşem İkili dizisinde İbrahim Çelikkol ve Kerem Bürsin başrollerde yer almakta.

Zafer Algöz, Engin Şenkan, Öykü Karayel ve Özge Gürel’in de kadrosunda yer aldığı Muhteşem İkili, polisiye aksiyon dizisi…

Perşembe günleri Show TV ekranında Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’un başrollerinde yer aldığı Çarpışma dizisi de yayınlanıyordu.

çarpışma ile ilgili görsel sonucu

Muhteşem İkili ve Çarpışmanın birbirine yakın diziler olması izleyicilerin iki yapım arasında tercih yapması zorunluluğunu doğurmaktaydı. Ayrıca Muhteşem İkili, Çarpışma dizisi yayın hayatına başlayınca bundan olumsuz etkilenmişti.

Bugüne kadar 9 bölümü ekrana gelen Muhteşem İkili dizisinin yeni bölümleri Salı günleri izleyicilerle buluşacak.

Bu durum Muhteşem İkili izleyicilerini memnun edecek mi bilinmez ama Çarpışma dizisinin reytingini yükselteceği varsayımıyla bu dizinin müdavimlerini çok mutlu etmiş durumda.

muhteşem ikili ile ilgili görsel sonucu

Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Muhteşem İkili yeni yılla birlikte reklam azlığı nedeniyle ekrana ara veren yapımlar arasındaydı. Dizinin 27 Aralık Perşembe yayınlanan 9. son bölümünde MKC vurulmuştu. Dizinin hayranları yeni bölümü merakla beklerken sürpriz bir gelişme yaşandı.

Geçtiğimiz günlerde yönetmen değişikliği yaşanan Muhteşem İkili’nin yayın günü de değişti. Perşembe akşamları yayınlanan dizi, tatili dönüşü artık Salı akşamları izleyiciyle buluşacak.

Muhteşem İkili dizisi 22 Ocak Salı gününden itibaren her salı 20.00’de Kanal D’de yayınlanacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X