Müjdeyi verdi! Bariyerler kalkıyor

Emniyet Müdürü Osman Ak’la biraraya gelen Başkan Ali Ay, bariyerlerin kaldırılacağını söyledi

Müjdeyi verdi! Bariyerler kalkıyor

Başkan Ay, ‘İnşallah bundan sonra bazı bölümler kaldırılacak ve kiralanabilir alanlar meydana çıkacak. Taraftarlarımızdan da artık küfürsüz tezahüratlar bekliyoruz’ dedi. 

Bursaspor Yönetim Kurulu dün İl Emniyet Müdürü Osman Ak’ı makamında ziyaret etti. Bu görüşmenin ana gündem maddesini Büyükşehir Belediye Stadı’ndaki bariyerler oluşturdu. Toplantı sonrası bir açıklama yapan Başkan Ay, ‘Bu konu bizim için çok büyük bir problemdi. Özellikle stadyumun altındaki kiralanabilir alanlarda ilgili problem teşkil ediyordu. Müdürümüze teşekkür ediyorum. Bizden proje istediler biz de sunduk. Sayın Valimizin de büyük emeği var. İnşallah bundan sonra bazı bölümler kaldırılacak ve kiralanabilir alanlar meydana çıkacak’ dedi. 

DÜZENE GİRECEK

Kısa zaman içerisinde stadyum etrafındaki otoparklar konusunda da önemli adımlar atılacağını belirten Ali Ay, ‘Yakında otoparkla ilgili de bir görüşme olacak. İnşallah maça gelen taraftarlarımız arabalarını oraya park edebilecekler. Bu hafta içinde onunla ilgili de bir görüşme yapacağız. O işler hallolunca stadyum düzene girecek’ diye konuştu. Son dönemde alınan cezalarla ilgili yeşil beyazlı taraftarlara da mesaj gönderen Başkan Ali Ay, şöyle konuştu: 

TARAFTARDAN RİCAM VAR

‘Taraftarlarımıza güveniyoruz. Onları seviyoruz. Onlarsız Bursaspor düşünmüyoruz. Geçen hafta geldiler çok güzel bir görüşme yaptık. Onların bazı bizim bazı isteklerimiz vardı. Söz verdiler bundan sonra olmayacak diye. Biz küfürsüz tezahüratlar bekliyoruz. Ceza almayalım. Alınan cezalar yüksek çünkü. Maalesef bize karşı töleranslı davranmıyorlar. En ufak şeyde cezayı veriyorlar. Bu hep lobiye geliyor. İstanbul ve Ankara’daki lobimizin güçlendirilmesi lazım.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X