Mustafa Atan gözyaşları ile uğurlandı

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde, dün uğradığı silahlı saldırıda ölen AK Parti ve Yenişehir Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Atan, göz yaşları ile son yolculuğuna uğurlandı.

Mustafa Atan gözyaşları ile uğurlandı

Dün uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden AK Parti ve Yenişehir Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Atan, göz son yolculuğuna uğurlandı. 

İş dünyası, siyaset ve tarım kesiminin bir araya geldiği cenazeye AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, AK Parti İl ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Mustafa Atan, Yeniköy Mahallesi’nde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından göz yaşları ile toprağa verildi.

Milletvekili Şahin, Atan’ın çok sevilen bir insan olduğunu belirterek, “Her kesimle barışık bir arkadaşımızdı. Ancak hiç arzu etmediğimiz bir olay neticesinde aramızdan ayrıldı. Yeniköy’ün alt yapısı tamamlanmış. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile bu gün görüştüm. Bayram sonrası hemen üst yapısı tamamlanacak. Köy meydanı düzenlenip Mustafa Atan arkadaşımızın ismi bu meydana verilecek” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X