‘Mustafakemalpaşa için verimli bir dönem olacak’

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 2018 yılının Mustafakemalpaşa için her alanda verimli bir dönem olacağını söyledi.

‘Mustafakemalpaşa için verimli bir dönem olacak’

Mustafakemalpaşa Belediyesi Uğur Böceği Kültür Merkezi kursiyerleri, düzenledikleri etkinliklerle Yerli Malı Haftası’nı kutladı. Etkinlikte, Uğur Böceği kursiyerlerinin hazırladığı çeşitli ürünler davetlilere ikram edildi. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ’12 bine yakın kursiyerimiz bu merkezlerde çok farklı alanlarda eğitim gördü. Kadınlarımızın kurslara yönelik ilgisinden de mutluyuz. Uğur Böceği Kültür Merkezi, hayat boyu öğrenme sürecinin tamamlayıcı bir unsuru olarak Mustafakemalpaşa’da kapsayıcı ve başarılı çalışmalara imza atmaya devam edecek’ dedi.

ÇALIŞMALARI ANLATTI…

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin yürüttüğü projeler hakkında kursiyerleri bilgilendiren Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ‘Gençlerimiz, kültürel ve sportif faaliyetlerini artık daha modern bir tesiste yapacak. Bu kapsamda, Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri’nin inşaatında uzun bir yol aldık. Bununla birlikte ulaşımı rahatlatacak olan üçüncü köprünün ayakları dikildi. Kirmasti Deresi’ni tüm yönleriyle sosyal yaşamın içine katmak istiyoruz. Dere boyunun düzenlenmesi çalışmalarına yönelik DSİ’nin önümüzdeki günlerde bir ihalesi olacak. Yeni bir terminal için de çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Mustafakemalpaşa, tarım ve hayvancılık alanındaki gelişim ivmesini yeni yılda da sürdürecek. Yalıntaş’ta yeni hayvan pazarımızın imalatı şubat sonuna kadar tamamlanacak. Süt ürünlerinin daha iyi değerlendirilmesi amacıyla da girişimcilerimizle temas halindeyiz. Kırsal mahallelerimize süt toplama merkezlerini kurmaya devam edeceğiz. Yıl içerisinde OSB’ye bin kişilik istihdam sağlayacak olan büyük bir fabrikanın temelini atacağız. 2018 yılı Mustafakemalpaşa için her alanda verimli bir dönem olacak’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X