Mustafakemalpaşa TBMM’de temsil edilmeyi hak ediyor

Mustafakemalpaşalılar Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği (PAŞADER) siyasileri ağırlamaya devam ediyor.

Mustafakemalpaşa TBMM’de temsil edilmeyi hak ediyor

Bursa’nın etkin derneklerinden olan PAŞADER, siyasi simaları dernek binasında ağırladı. PAŞADER’i İyi Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı İhsan Keçeci, İyi Parti Milletvekili aday adayları Gülden Aydoğmuş, Hande Ertene ve Hasan Büyükakmanlar, CHP Milletvekili aday adayı Gürkan Esen ziyaret etti.

PAŞADER Başkanı Kıvanç Atmaca ve Yönetim Kurulunun hazır bulunduğu toplantıda, Bursa ve Mustafakemalpaşa gündemi masaya yatırıldı. Mustafakemalpaşa’nın bölgede etkin bir rol oynadığının altını çizen İyi Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı İhsan Keçeci, PAŞADER’in bu noktada önemli bir misyon yüklendiğini de kaydetti. Parti çalışmaları hakkında dernek yönetimini ve üyelerini bilgilendiren Keçeci, Mustafakemalpaşa projelerinden de bahsetti.

CHP Milletvekili Aday Adayı Gürkan Esen Mustafakemalpaşa’da yaşayan 100.000 ve Bursa’da yaşamakta olan 150.000 Mustafakemalpaşalının TBMM’de temsil edilmeyi hakettiğini belirterek Mustafa Kemal Atatürk’ün adını gururla taşıyan Mustafakemalpaşa’nın daha iyi hizmet alabilmesi adına aday olduğunu ifade etti.

PAŞADER Başkanı Kıvanç Atmaca, Mustafakemalpaşalılar için çalışan herkesin yanında yer alacaklarını kaydetti.

Toplantıda hazır bulunan Mustafakemalpaşa Mahalle Dernekleri Başkanları da Mustafakemalpaşalı tüm aday adaylarına bu süreçte destek verdiklerini ifade ederek yörelerinde yaşanan sıkıntılara yeni dönemde çözümler getirilmesini istediler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X