Müstehcen video sonrası takipçilerine bu mesajı verdi!

Uçağın tuvaletinde cinsel organını göstererek büyük tepki çeken Kerimcan Durmaz, olay sonrası ilk kez fotoğrafını paylaştı.

Müstehcen video sonrası takipçilerine bu mesajı verdi!

Sosyal medyada milyonlarca takipçisi bulunan Kerimcan Durmaz, müstehcen video sonrası ilk kez fotoğrafını paylaştı. Yaptığı şeyden pişman olduğunu defalarca dile getiren Durmaz, son olarak arkadaşının paylaştığı bir fotoğrafı kendi hesabında yayınladı.

HESABININ KAPATILMASI İSTENMİŞTİ

Yaşanan olay sonrası 4 ayrı suçtan avukatlar tarafından hakkında şikayetlerde bulunulan Kerimcan Durmaz’ın, 3 milyon takipçili Instagram hesabını kapatması da isteniyordu. Ancak hesabını kapatmayan ve geçtiğimiz hafta bir özür videosu paylaşan Durmaz, çok geçmeden bu videoyu da kaldırmıştı.

 

“İYİYİM” MESAJINI VERDİ

Eskiden onlarca paylaşım yapan Kerimcan Durmaz, hesabından kısa bir süre hiç paylaşım yapmamıştı. Ancak önceki akşam bu fotoğrafı paylaşan Durmaz, hem kendisini merak eden takipçilerini sevindirdi, hem de yaşanan olay sonrası gülümseyerek ‘iyiyim’ mesajını verdi.

kerimcan-durmaz-ucak-videosu-sonra-mQrD

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X