Müşteri faturalarını yatırmayıp kredi kartlarını kopyaladılar

Bursa’da müşterilerinden aldığı faturaları yatırmayan ve kredi kartlarını kopyaladıkları tespit edilen iş yerine operasyon yapıldı. 4 bin 500 kişinin kredi kartı bilgisinin kopyalandığı dokümana el konulurken, olayla alakalı firarda olan 2 kişi aranıyor.

Müşteri faturalarını yatırmayıp kredi kartlarını kopyaladılar

Bursa Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, banka veya kredi kartlarının kötüye kullanılması ve dolandırıcılık yapan şüphelilere operasyon düzenledi.

 

Osmangazi ilçesindeki S.B ile ile İ.G.’nin iş yerinde ekipler arama yaptı. Şüphelilerin, müşterilerin fatura ödemelerinin alındığı ve bu paraların ilgili kurumlara yatırmadığı, kredi kartı ile ödeme yapan müşterilerin kart numaralarını kopyalandığı tespit edildi.

 

12 adet bilgisayar, bir adet akıllı cep telefonu, bir adet kurusıkı tabanca ve 10 adet kursu sıkı fişek ile 4 bin 500 kişiye ait kredi kartı bilgisinin bulunduğu dokümana el konuldu. S.B. ile İ.G. aranıyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X