Müşteri kılığında gelip böyle çaldı

Bursa’da bir telefoncuya giren hırsız, dükkan sahibi Suriye uyruklu şahsa ait cep telefonunu çalarken güvenlik kameralarına yakalandı. Esnafı oyalayarak cep telefonu çalan hırsız, telefonu çantasına koyarak işyerinden çıktı. 

Müşteri kılığında gelip böyle çaldı

İHA’nın haberine göre olay, Osmangazi’ye bağlı Çarşamba bölgesinde meydana geldi.

Cep telefonu mağazasına gelen hırsız, tezgahta bulunan işyeri sahibi Suriye uyruklu O.M.’den bazı isteklerde bulundu. Suriyeli dükkan sahibi müşterisinin istediklerini karşılamak için uzaklaşırken, bunu fırsat bilen kadın, masada bulunan telefonu üstüne çantasını koyarak sakladı.

Daha sonra aldığı malzemelerin parasını vermek için çantasından para çıkarırken çaldığı telefonu çantasına koyan kadın işyerinden çıktı. Yaşanan hırsızlık ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. 

Telefonunu bulamayan O.M. hemen işyerinin güvenlik kameralarını açtı. O.M, kadın müşterinin telefonunu çaldığını görünce durumu polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler telefon hırsızını bulmak için soruşturma başattı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X