Mutlu değilim!

Samet Aybaba, “Galatasaray karşısında galibiyeti kaçırdık” dedi ve ekledi;

Mutlu değilim!

“2-3 farklı kazanabileceğimiz bir maçı berabere bitirdik” diyen tecrübeli teknik adam, “Böyle bir maçı kazanamadıkları için futbolcularımı ben de eleştiriyorum” ifadelerini kullandı. 

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Galatasaray karşısında aldıkları beraberliğin kendisini mutlu etmediğini söyledi. Aybaba, “Bugün iyi mücadele eden, coşkulu ve tempolu oynayan bir Bursaspor vardı sahada. Golden sonra 2-3 farklı öne geçebilirdik. Değerlendirebilsek önemli bir skorla Bursa’ya dönebilirdik. Aldığımız 1 puan beni mutlu etmedi. Bunu oyuncularıma da söyledim” dedi.

YAŞAMAK ZOR

Futbolcularını eleştirirken, mücadelelerinden dolayı da kutladığını kaydeden Samet Hoca, “Sıkıntılarımız var. Tek oyuncusunun olmadığı zamanlar ortalığı ayağa kaldıran kulüplerden değiliz biz. Bizim hemen hemen belki de tamamımız eksik. Yeni ve genç oyuncularımız var. Eleştirmek kolay, yaşamak zordur. Böyle bir maçı kazanamadıkları için futbolcularımı ben de eleştiriyorum” diye konuştu. 

OLUR BÖYLE ŞEYLER

Oyuncu değişikliğinde yapılan hatayla alakalı da konuşan Samet Aybaba, “Olur böyle şeyler. Herkes hata yapar” ifadelerini kullandı. Tecrübeli teknik adam VAR sistemiyle ilgili bir soruyu da, “Futbol anlık bir oyun ama bunun keyfi kaçtı diye düşünüyorum. Bu sistemin uygulanması gerekiyordu. Biz de görelim dedik. Katkısı olacaksa devam edecek. Olmazsa kalkacaktır” şeklinde cevapladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X