Müzikalden eğlenceye

Şevval Sam, Müzeyyen Senar’ın hayatını sahneye taşıdığı ‘Müzeyyen’ müzikaliyle Bursa’daydı. Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’ndaki gösterinin ardından sanatçı, Mert Fırat ve Özge Fışkın’ın şarkılarıyla eğlenmek için soluğu Podyum Sahne’de aldı.

Müzikalden eğlenceye

İYİ Kİ DOĞDUN MÜZEYYEN ABLA

Şevval Sam, büyük ilgi gören ‘Müzeyyen’ müzikali ile önceki akşam Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda izleyicisiyle buluştu. Bursa’nın yetiştirdiği usta sanatçı Müzeyyen Senar’ın yaşamını müzikal sahnesine taşıyan Sam, seyirciden tam not aldı. Gecenin finalinde Senar’ın 100. yaşını kutlayan Sam, ‘Onun adı Müzeyyen, biz her ağladığımızda, her güldüğümüzde, her efkarlandığımızda, her aşık olduğumuzda bir daha doğacak. İyi ki doğdun Müzeyyen abla’ dedi.

DOSTLARINI YALNIZ BIRAKMADI

Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’ndaki gösterinin ardından Şevval Sam, soluğu, Mert Fırat ve Özge Fışkın’ın birlikte program yaptığı Podyum Sahne’de aldı.

Aynı zamanda açılış gecesi de olan mekana, Yasak Elma dizisindeki rol arkadaşı Nilgün Türksever’le birlikte giden Şevval Sam, Özge Fışkın ve Mert Fırat’ın davetini kırmayarak sahnede bir Karadeniz türküsü seslendirdi. 
EMRE AKDEMİR
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X