‘Nasıl bir başkan eşi olacaksınız?’ sorusuna çarpıcı yanıt

Ekrem İmamoğlu’nun mazbatasını alması sonrası açıklamalarda bulunan eşi Dilek İmamoğlu, “Nasıl bir başkan eşi olacaksınız?” sorusuna “Arka planda kalma gibi bir durum söz konusu olamaz” yanıtını verdi.

‘Nasıl bir başkan eşi olacaksınız?’ sorusuna çarpıcı yanıt

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mazbatasının almasının ardından eşi Dilek İmamoğlu, Ayşe Baykal’a önemli değerlendirmelerde bulundu.

Dilek İmamoğlu, ile ilgili görsel sonucu

“ARKA PLANDA KALMAYACAĞIM”

“Nasıl bir başkan eşi olacaksınız?” sorusuna yanıt veren Dilek İmamoğlu, “Arka planda kalma gibi bir durum söz konusu olamaz. Benim yapıma uymaz zaten. Ekrem Bey’in Beylikdüzü Belediye Başkanlığı sürecinde çalışmalara birebir katkılarda bulundum. Bu durum Büyükşehir Belediye Başkanı eşi olarak devam edecek. Sorumluluğum çok fazla, bunun farkındayım” ifadelerini kullandı.

“ŞIMARIKLIK YAPMA LÜKSÜMÜZ YOK”

Eşinin mazbatayı alması sonrası dua okutacağını belirten Dilek İmamoğlu, “Ekrem Bey’i tanıyorum, biliyorum. Ona olan inancım az olsaydı belki kaygılarım olurdu ama, inancım ve güvenim tam. Biz istediğimiz zaman kendimize özel zamanlar yaratacağımıza inanıyorum. Ülkemizin ve şehrimizin geleceği söz konusu. Ki bizim çocuklarımızın da geleceği bu ülkede. Şımarıklık yapma lüksümüz yok, sorumluluk duygusuyla hareket edeceğiz. Bir kişinin mutluluğu o kadar önemli ki; o bir kişi mutlu olursa herkes mutlu olur, herkes mutlu olursa biz de mutlu oluruz” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X