Nazilli’de Esentepe Mahallesinin Çehresi Değişti

Nazilli Belediyesi, geçtiğimiz aylarda istinat duvarı ve kapalı cemiyet alanı çöken Esentepe Mahallesinde çalışmalarda bulunarak Esentepe Mahallesini…

Nazilli’de Esentepe Mahallesinin Çehresi Değişti

Nazilli Belediyesi, geçtiğimiz aylarda istinat duvarı ve kapalı cemiyet alanı çöken Esentepe Mahallesinde çalışmalarda bulunarak Esentepe Mahallesinin çehresini değiştirdi. Esentepe Mahallesi merkezindeki çöken istinat duvarının yerine yedi metrelik bir istinat duvarı yapmakla işe başlayan Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, mahalle merkezinde vatandaşların cemiyetlerini gerçekleştirebileceği üstü kapalı bir karkas çatı inşa etti. Zemini bozuk olan cemiyet alanının tesviye işlemi tamamlanarak cemiyet alanı kilitli beton parke taşı ile kaplandı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Mahalle merkezine bay-bayan umumi tuvalet ve cemiyet yemeklerinin yapılabileceği bir küçük bir üstü kapalı alan da inşa ederek Esentepe halkının kullanımına sundu. Nazilli Belediyesinin yürüttüğü çalışmalarla rahata kavuşan Esentepe Mahallesi sakinleri düğün, sünnet, mevlit gibi organizasyonlarını bu alanda yapabileceklerini belirterek Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a teşekkür ettiler. Nazilli Belediyesinin Nazilliye bağlı 82 Mahallede de çalışmasının bulunduğunu ifade eden Belediye Başkanı Haluk Alıcık “Geçtiğimiz aylarda yağan şiddetli yağışlar sonrası yaşanan toprak kayması ile istinat duvarı ve cemiyet çatısı yıkılan Esentepe Mahallesinin daha önce istinat duvarını yaparak vatandaşımızın kullanımına sunmuştuk. Şimdi de cemiyet çatısının yapımını tamamladık. Vatandaşlarımız artık cemiyetlerini burada yapıyor. Cemiyet alanının tüm Esentepe halkına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X