Ne oldu sana Lato?

Ligin ilk yarısında fırtına gibi esen Rumen futbolcu, şimdilerde ise sürünüyor.

Ne oldu sana Lato?

Devreyi 3 gol, 1 asistle tamamlayan 32 yaşındaki futbolcunun ikinci yarıda 90 dakikası bulunmuyor. Latovlevici’nin kendine gelebilmesi için teknik kadronun lige verilen bu arada özel bir program uygulayacağı belirtildi. 

Bursaspor bu sezon bazı oyuncularından ciddi anlamda sıkıntı yaşıyor. Sezon başında Aziz Behich’in PSV’ye transfer olmasından sonra Umut Meraş’la birlikte Bursaspor’a gelen Iasmin Latovlevici, kısa sürede gösterdiği performansla büyük beğeni toplamıştı.

Özellikle Umut’la önlü arkalı iyi bir ikili oluşturan Lato, hücumsal anlamda Bursaspor’a büyük katkı sağlamıştı. Devreyi 3 gol, 1 asistle tamamlayan tecrübeli futbolcunun özellikle AKhisarspor deplasmanında attığı muhteşem gol ise uzun süre konuşulmuştu. 

90 DAKİKASI YOK

Rakipler ciddi tehlike oluşturan Umut-Latovlevici ikilisine önlem almaya başlarken, ligin ikinci yarısıyla birlikte Rumen futbolcu adeta ortadan kayboldu. İlk olarak 11’deki yerini kaybeden deneyimli kanat oyuncusunun ikinci yarıda tamamladığı 90 dakika bulunmuyor. Lato, bu süreçte en çok süreyi 0-0 tamamlananan Atiker Konyaspor mücadelesinde 60 dakika sahada kalarak almıştı. 

OYUNA BİLE GİREMEDİ

Son Galatasaray randevusunda oyuna bile giremeyen Rumen krampon, sadece Sivasspor karşısında Aytaç’ın attığı golde asisti yapan isim olmuştu. Büyük bir düşüş yaşayan 32 yaşındaki futbolcunun kalan 8 haftada kendine gelebilmesi için teknik kadronun lige verilen arada özel bir program uygulayacağı ifade edildi. Moral, motivasyon olarak da oldukça düşen tecrübeli futbolcunun Bursaspor’la mukavalesi ise sezon sonu bitiyor. Opsiyon ise Bursaspor kulübüne ait. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X