‘Neden şerefimize laf ediliyor’

Hacı Sabancı’ya gönderdiği öne sürülen çıplak görüntüleri internete düşen ciciş kardeşlerden Esra Ersoy, genç iş adamı ile yazışmalarını paylaştı.

‘Neden şerefimize laf ediliyor’

Çıplak görüntüleri internete düşen ciciş kardeşlerden Esra Ersoy, sosyal medya hesabından Hacı Sabancı ile yaptığı yazışmaları paylaştı.

Haberler.com’da yer alan habere göre; Önceki gün kardeşi Ceyda Ersoy ile kavga ettiği haberleriyle gündeme gelen Esra Ersoy, dün de Hacı Sabancı’ya gönderdiği öne sürülen çıplak görüntüleri ile adından söz ettirdi. Magazin gündemine bomba gibi düşen görüntülerin yasaklanması için tedbir kararı aldırmaya hazırlanan Esra Ersoy, sosyal medya hesabından Hacı Sabancı ile Whatsapp konuşmalarını yayınladı.

“ÖLDÜRÜCEM KENDİMİ”

Görüntülerin internete sızmasının kendisini çok üzdüğünü belirten Ciciş Esra, yayınladığı yazışmalara şu notu düştü: “Tabi tabi. Sen hem video mu yay her yere sonrada yok bilmem ne. Allah’ım neydi günahım neydi neydi? Neden bu kadar üzerimize geliyorsunuz ya öldürücem kendimi kurtulun bunu mu istiyorsunuz? Böyle mutlu olacaksanız intihar edebilirim. Ben naptım ben sadece bir video yolladım tek bir kişiye hepinizin yok mu özeli gizlisi?

“NEDEN NAMUSUMUZA LAF EDİLİYOR”

Bunu yayanlar utansın beni bu hale soktukları için! Avukatım başvurdu kaldırılması ve yayın yasağı için. Benim geleceğimle hayatımla neden oynuyorsunuz? Günah değil mi? Ben bir kadınım! Neden bizim namusumuza laf ediliyor sürekli! Bizi bu kavgalara sürükleyen şey bile sizin bizim üzerimize bu kadar gelmeniz belkide!

“KÖTÜ KALPLİSİNİZ SİZ”

Psikolojimizi yıpratıyorsunuz! Lütfen bize bu kadar saldırmayın özellikle medyadaki bazı eleştirmenler çok kötü konuşuyorsunuz. Kötü kalplisiniz. Çok kötüsünüz siz. Bizi hep üzüyor hep ağlatıyorsunuz.”

İşte Ciciş Esra’nın o paylaşımı;

asdf-002.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X