Nefes bir laf etti, sosyal medya yıkıldı!

Çarşamba akşamlarına damgasını vuran Atv’nin Sen Anlat Karadeniz dizisi, yeni bölüm tanıtımıyla olay oldu!

Nefes bir laf etti, sosyal medya yıkıldı!

Bu hafta 14. bölümüyle ekrana gelecek olan dizide, Yiğit’in Vedat tarafından götürülmesinden sonra Nefes, büyük bir acı yaşıyor. Vedat’tan Yiğit’i almanın yollarını arayan Tahir ve Nefes’in zor anlarında, Mustafa ve Saniye’nin Nefes’e yaptığı baskı, onu daha da zorluyor.

Saniye ve Mustafa’nın Nefes’ten vazgeçmesini istemesi üzerine Tahir deliriyor ve “Siz benden canımı isteyin daha iyi” diyerek vazgeçmeyeceğini anlatıyor.

Son çare olarak Mustafa ve Saniye bu kez Nefes’e baskı yapmaya başlıyor. “Tahir vazgeçmiyorsa sen oğlun için vazgeçeceksin” koşulunu ortaya koyarak Nefes’i zor bir durumda bırakıyorlar.

Nefes, çaresiz kalıyor ve Tahir’le konuşuyor. Tahir, “Ben senin için ölürüm” deyince, Nefes, “Tahir, oğlumuz için” diyerek Tahir’i can evinden vuruyor! Tahir’i Yiğit’in babası gibi gördüğünü ve onun iyiliği için kendisinden vazgeçmesini isteyen Nefes’in bu sözleri, 14. bölüm tanıtımına damga vurdu.

Sosyal medyada dizinin müdavimleri, bu söz üzerine “Resmen eridim, bittim ben, daha şimdiden ağlamaya başladım, Nefes’in o sözü beni benden aldı, bu saatten sonra Tahir Nefes’i bırakır mı hiç, mahvettin bizi Nefes, defalarca izledim şu sahneyi” şeklinde yorumlar yağdı.

Dizinin yeni bölümünü sabırsızlıkla bekleyen izleyiciler, fragmandan sonra Tahir ve Nefes aşkının şimdi daha da katmerlendiği görüşünde.

İşte yürekleri dağlayan o sözlerin yer aldığı 14. bölüm tanıtımı:

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X