Nerelerdesin Kubilay!

Sakatlığından kurtulmaya çalışan genç forvetin bu sezon golü bulunmuyor.

Nerelerdesin Kubilay!

Altyapısından yetiştirdiği oyuncularla ön plana çıkan Bursaspor, birçok oyuncusundan bu sezon dilediği verimi alamazken bunların arasında Kubilay Kanatsızkuş geliyor.

Yeşil beyazlı ekibin altyapısında yetişmesinin ardından 2015-16 sezonu ile birlikte A Takım’a yükselen genç forvet, geçtiğimiz sezon skora verdiği katkı sonrası bu sezon büyük bir düşüş yaşadı.

7’si lig ve 3’ü kupa olmak üzere bu sezon toplamda 10 maçta forma giyen Kubilay Kanatsızkuş, henüz gole katkı yapamadı.

FORMA GİYEMİYOR

Ligin 2’nci haftasında oynanan Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında Bursaspor taraftarı ile arasında gerilim yaşanmasının ardından Teknik Direktör Paul Le Guen’in bir süre dinlendirdiği ve mental açıdan hazırladığı Kubilay Kanatsızkuş, ligde forma giydiği 5 maçta da ilk 11’den uzak kalırken, yalnızca kupadaki 3 maçta tam süre alabildi.

Ligin ikinci yarısı ile birlikte sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan genç oyuncu, henüz ikinci devrede forma giyemedi. Kubilay, geçtiğimiz sezon çıktığı toplam 34 maçta 7 gol ve 2 asistlik performans sergilemişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X