Niğde’ye 53 Yeni Öğretmen Atandı

Niğde Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, Niğde’ye 53 öğretmenin atandığını söyledi. Milli Eğitim Bakanlığı, 105 branşa 37 bin kadro için öğr…

Niğde’ye 53 Yeni Öğretmen Atandı

Niğde Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, Niğde’ye 53 öğretmenin atandığını söyledi. Milli Eğitim Bakanlığı, 105 branşa 37 bin kadro için öğretmen atamasını gerçekleştirdi. Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) 105 branşa 37 bin kadro için öğretmen ataması gerçekleştirildi, açıklanan kadrolara 35 bin 563 öğretmen atandı. Açıklanan kadrolarda Niğde’ye 53 öğretmen atandı. Atamalarla ilgili açıklamada bulunan Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, Niğde’de öğretmen sıkıntısının bulunmadığını belirtti. Okullarda öğretmen doluluğunun yüzde 94 olduğunu ifade eden Yaşar: “Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) 105 branşa 37 bin kadro için öğretmen ataması gerçekleştirildi. Bu atamalarda Niğde’ye 53 öğretmen atandı. 1 Almanca, 2 Beden Eğitimi, 2 Bilişim Teknolojileri, 2 Biyoloji, 9 Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, 1 El Sanat Teknolojisi ve Nakış, 1 Felsefe, 2 Fen Bilimleri ve Fen Teknolojileri, 1 Giyim ve Üretim Teknoljisi, 1 İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri, 4 İlköğretim Matematik, 9 İngilizce, 1 Kimya ve Kimya Teknolojisi, 1 Konaklama ve Seyahat Hizmetleri, 5 Özel Eğitim, 3 Rehberlik, 1 Tarih, 1 Türk Dili ve Edebiyatı ve 1 Yiyecek ve İçecek Hizmetleri öğretmeni atandı. Açıktan atanan öğretmenler ise, 1 Fizik, 1 Matematik, 1 Müzik, 1 Türkçe, 1 Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X