Nihat Doğan’a bir şok daha! Programdan kovuldu mu?

Önceki gün 11 ve 17 yaşında iki kız çocuğunu evde alıkoyma iddiasıyla gözaltına alınan Nihat Doğan’a bir şok daha!

Nihat Doğan’a bir şok daha! Programdan kovuldu mu?

11-16 yaşındaki kız çocuklarını evde alıkoyma iddiasından sonra Beyaz TV yönetiminin, sabahları magazin programında yorumculuk yapan Nihat Doğan’ın işine son verildi.

Türkücü Nihat Doğan, 11 ve 17 yaşında iki kız çocuğunu alıkoyma iddiasıyla önceki gün gözaltına alınıp, ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı. Nihat Doğan ise gözaltı olayı olmadığını sadece ifadeye çağrıldığını söylemişti. Olayla ilgili adli soruşturma sürerken, Beyaz TV yönetiminin Nihat Doğan’ın “Söylemezsem Olmaz” programındaki görevine son verdi.

Doğan, hafta içi her sabah Beyaz TV’den canlı olarak yayınlanan programda Ece Erken ve Bircan Bali ile birlikte yorumculuk yapıyordu.

1902194-LZacub

NİHAT DOĞAN’DAN AÇIKLAMA

Nihat Doğan sosyal medya hesabından açıklama yaparak, “Beyaz TV ailesinin zarar görmemesi adına soruşturmanın devamı müddetince programlarımıza ara verdiğimizi saygılarımla bildiririm.” dedi.
 

nihat-insta

Nihat Doğan’ın açıklamasının tamamı şu şekilde:

“Basında aleyhimize başlatılan karalama haberler ve amacı belli olmayan saldırılara karşı herhangi bir yanlış anlaşılmanın oluşmaması ve haklarımızın daha çok zayi edilmemesi ve bireyi olduğum beyaz tv ailesinin zarar görmemesi adına soruşturmanın devamı müddetince programlarımıza ara verdiğimizi saygılarımla bildiririm.”

‘NİHAT DOĞAN ÇOK ÖNEMLİ BİR SİMGEDİR’

Beyaz TV’de yayımlanan ‘Söylemezsem Olmaz’ programında iki kız çocuğunu alıkoyduğuna dair iddialara yanıt veren Doğan ise, “15 Temmuz’da milletin yanında durduğumuz için Nihat Doğan çok önemli bir simgedir. Yıllarca saldırılmasının en büyük nedenlerinden biri de budur. Nihat Doğan’ı yok ederseler, diğer direniş hatlarını yok etmek kolaydır.” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X