Nilüfer ‘BASE Talks’da

Türkiye’nin önde gelen sanat platformlarından ‘BASE’in sergi, atölye ve söyleşi etkinlikleri İstanbul Akaretler’de sürüyor.

Nilüfer ‘BASE Talks’da

Perşembe günü başlayan ve bugün sona erecek olan etkinliğe, 4 gün boyunca onbinlerce kişi katıldı. ‘BASE’in yeni mezun sanatçı platformunda bu yıl 20 şehir ve 30 üniversiteden 107 yeni mezuna ait 120 yapıt sanatseverlerle buluştu. Nilüfer Belediyesi de “Nilüfer’de sanata yer açmak” oturumuyla, etkinliklerin söyleşiler bölümü “BASE Talks”da yer alan tek yerel yönetim birimi oldu. “BASE 2019”da güncel sanat konularının tartışıldığı, kuşaklar arası sanat sohbetlerinin gerçekleştirildiği ve deneyimlerin paylaşıldığı “BASE Talks” söyleşiler bölümünde Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün temsil edilmesi, etkinliğe katılanların da dikkatini çekti. Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Görsel Sanatlar Bürosu Sorumlusu Burcu Tosun, “BASE Talks” a davet edilen tek belediye olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X