Nilüfer Çanakkale’de açtı: 3-1

Deplasmanda rakibini geçmeyi bilen Bursa ekibi, Sultanlar Lig’nde son 7 maçında 6. galibiyetini elde etti ve çıkışını sürdürdü.

Nilüfer Çanakkale’de açtı: 3-1

Voleybol Sultanlar Ligi’ne istediği gibi başlayamasa da son haftalarda çıkışa geçerek 6 maçta 5 galibiyet alan Nilüfer Belediyespor, deplasmanda Çanakkale Belediyespor’u 3-1 mağlup etti.

Anafartalar Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya iyi başlayamayan Bursa ekibi, ilk sette rakibinin 25-22’lik üstünlüğünü önleyemedi. İkinci seti 25-22 alan yeşil mavi beyazlılar, üçüncü sete de tutuk başlamasına karşın son bölümde toparlandı ve seti 25-22 almayı bildi.

Üçüncü sete de istediği gibi başlayamayan Nilüfer Belediyespor, teknik molanın ardından toparlandı ve üstünlüğü yakaladı. Seti de 25-22 alan Bursa ekibi, karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı. Böylece son 7. maçında 6. olmak üzere 14. maçında 7. galibiyetini elde etti ve 7. sıraya yükseldi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X