Nilüfer çok mutlu: 3-2

Bursa ekibi, evinde Beylikdüzü’nü 3-2’yle geçti ve normal sezonun bitimine 1 hafta kala play-off’u garantiledi.

Nilüfer çok mutlu: 3-2

RECAİ UYSAL

Voleybol Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor, evinde Beylikdüzü’nü 3-2 mağlup ederek normal sezonun bitimine 1 hafta kala play-off’u garantiledi. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşma büyük heyecana sahne oldu. Nefes kesen ilk sette rakibine 25-23 üstünlük sağlayan Bursa ekibi, ikinci sete istediği gibi başlayamadı. Ancak, teknik molanın ardından toparlanan yeşil mavi beyazlılar, seti 25-21 almayı bildi.

FİNALDE BİTİRDİ

Üçüncü sette de zaman zaman file önünde etkili gözüken Nilüfer Belediyespor, yine de rakibinin 25-23’lük üstünlüğüne engel olamadı. Dördüncü sette oldukça kötü bir performans sergileyen Bursa ekibi, seti 25-14 kaybetti ve maçı tie-break setine gitmesine engel olamadı. Final setindeki etkili oyunuyla rakibine 15-10 üstünlük sağlayan yeşil mavi beyazlılar, maçtan 3-2 galip ayrıldı ve normal sezonun bitimine 1 hafta kala play-off’u garantiledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X