Nilüfer Müzik Festivali’ne görkemli final

Nilüfer Belediyesi’nin bu yıl 4.’sünü düzenlediği Nilüfer Müzik Festivali önceki gece Şebnem Ferah’ın verdiği unutulmaz konserle son buldu.

Nilüfer Müzik Festivali’ne görkemli final

3 GÜN 29 SANATÇI

Balat Ormanı’nda Cuma akşamı başlayıp önceki geceye kadar devam eden Nilüfer Müzik Festivali, ŞebnemFerah’ın unutlmaz performansıyla noktalandı. 3 günde 11’i yabancı olmak üzere 29 sanatçının sahneye çıktığı festivale binlerce müziksever katıldı. Büyük ilgi gören Şebnem Ferah, hayranlarına “Birbirimize ilaç olalım” dedi ve şarkılarıyla gençlerin gönüllerini bir kez daha fethetti. 

YILDIZLAR GEÇİDİ

İlk iki günde Selda Bağcan, Ezhel, Manuş Baba, İngiliz grup Metronomy, Adamlar gibi müzik dünyasının sevilen isimlerinin yer aldığı Nilüfer Müzik Festivali’nin son gününde de yıldız yağmuru devam etti. Sattas, Nova Norda, Max The Sax, Intergalactic Lovers, Büyük Ev Ablukada ‘Fırtınayt’, Vega, Kadebostany,  Ceyla’n Ertem ve Şebnem Ferah’ın müzik tutkunlarına unutulmaz anlar yaşattığı festival önümüzdeki yıl tekrarlanmak üzere sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X