Nilüfer’deki en güzel site bahçesi belli oldu

Nilüfer Belediyesi tarafından daha yeşil ve yaşanabilir bir kent oluşturmak amacıyla bu yıl 20.’si düzenlenen “en güzel bahçe yarışması”nda kazananlar belli oldu.

Nilüfer’deki en güzel site bahçesi belli oldu

Yapılan başvuruları, peyzaj mimarları, ziraat mühendisleri ve alanında uzman kişilerden oluşan jüri üyelerince titizlikle değerlendirdi. Bu değerlendirme sonunda 30 Ağustos Zafer Mahallesi’ndeki Kumova Batıkent Rezidans birinci olurken, 23 Nisan Mahallesi’ndeki Aurakent Sitesi ikinci, Kültür Mahallesi’ndeki Etkinkent Sitesi de üçüncü seçildi.

Yarışmada birinci olan Kumova Batıkent Rezidans’ın bahçesinde düzenlenen törene Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Şenyurt, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Remzi Çınar, 30 Ağustos Zafer Mahallesi Muhtarı Mehmet Satı, jüri üyeleri ve yarışmada yer alan bahçelerin temsilcileri katıldı. 

Tören sonunda Mustafa Şenyurt, yarışmada birinci olan bahçenin gönderine katılımcılarla birlikte “en güzel bahçe” bayrağını çekti. Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Şenyurt, hedeflerinin çağdaş, planlı, yaşanabilir bir kent oluşturmak olduğunu belirterek, “Bu hedefi gerçeğe dönüştürmek için de Nilüferliler ile birlikte çaba gösteriyoruz”dedi. 

Kumova İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Nihal Kumova Emengen de, bahçelerinin ödüle layık görülmesinin kendilerini gururlandırdığını ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X