Nilüfer’in Stratejik Planı halkla belirlenecek 

Nilüfer Belediyesi’nin 2020-2024 dönemine ait Stratejik Planı’nda mahalle halkı da söz sahibi olacak.

Nilüfer’in Stratejik Planı halkla belirlenecek 

Nilüfer Belediyesi’nin, ‘Benim Mahallem Benim Geleceğim’ sloganıyla düzenleyeceği Mahalle Çalıştayları’yla vatandaşlar Stratejik Plan çalışmalarına katılım sağlayacak. Nilüfer’in 64 mahallesini kapsayacak çalıştaylar mahallelerin bölgesel dağılımıyla oluşturulmuş 10 ayrı grupta yapılacak. 6-8 arası mahalleden oluşan bu gruplarda çağrılan temsilcilerle ve mahallelerde her yaş ve her kesimden  halkın katılımıyla stratejik planlama sürecinden beklenti tartışılacak. 

Bu çalıştaylarla, mahallelerin öncelikleri ve öne çıkan özelliklerinin anlaşılması ve temalar oluşturulması hedefleniyor.   
İLK BULUŞMA 19 HAZİRAN’DA…

İlk çalıştay 19 Haziran Çarşamba günü iki ayrı buluşma ile başlıyor. İlk buluşma; İhsaniye, Esentepe, Karaman, Fethiye, Cumhuriyet, Barış ve Ataevler mahallelerinin sakinlerinin katılımıyla Nilüfer Belediyesi Halk Evi Sergi Salonu’nda gerçekleşecek. Aynı tarihte Badırga, Çatalağıl, Gölyazı, Karacaoba, Başköy, Fadıllı ve Akçalar mahalleleri sakinleri ile de Gölyazı Mahallesi Meydanı’nda çalıştay gerçekleştirilecek. 25 Haziran’a kadar devam edecek çalıştaylarda, mahalle halkı karar süreçlerinde yer alırken, sorunlara birlikte çözüm geliştirmiş olacak. Toplantıların sonunda hazırlanacak rapor, Stratejik Planlama Çalıştayları’nda değerlendirilecek. 

nilufer2.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X