Nişanlısını korumak için pompalı tüfeğin önüne atladı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde aralarında husumet bulunduğu öğrenilen iki kardeş, husumetlisi yerine olaya engel olmak isteyen nişanlısını vurdu.

Nişanlısını korumak için pompalı tüfeğin önüne atladı

Alınan bilgiye göre, İzmit Kuruçeşme Radar Yolu Caddesi Buse Sokak adresinde ikamet eden Halit O.’nun kapısına araçla gelen Fatih T. ile Enes T. isimli kardeşlerden Enes T., aralarında husumet olduğu öne sürülen Halit O. ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle birlikte Enes T. elindeki pompalı tüfekle Halit O.’yu hedef aldığı esnada Halit O.’nun nişanlısı Nazlı A. nişanlısını korumak için önüne geçti. Bu esnada patlayan silahtan çıkan saçmalar Nazlı A.’nın her iki dizine isabet ederken Halit O. yaralanmadı. Olayın ardından Enes T. ile Fatih T. olay yerine geldikleri araçla kayıplara karışırken kanlar içinde kalan Nazlı A. ise özel bir araçla hastaneye kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Nazlı A.’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken aynı kişilerin geçtiğimiz akşam Halit O.’nun aracını da kurşunladığı öğrenildi. 

Polis ekipleri Enes T. ile kardeşi Fatih T.’nin yakalanması için çalışma başlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X