Novi Pazar’da ‘Ramazan Koşusu’

Sırbistan’da Boşnak nüfusun yoğun yaşadığı Sancak bölgesinin en büyük şehri Novi Pazar’da, 19. Ramazan Koşusu düzenlendi.

Novi Pazar’da ‘Ramazan Koşusu’

Novi Pazar Atletizm Kulübü ve Novi Pazar Spor Federasyonu tarafından organize edilen ve Hadzet Atletizm Stadyumu’nda gerçekleşen koşuyu çok sayıda sporsever takip etti.

Novi Pazar Belediye Başkanı Nihat Bisevac’in başlattığı yarışlarda, kadınlar 800 metrede Sırbistan Milli Takımı’ndan Amela Terzic birinci olurken, erkekler 3 bin metrede birinciliği Sırbistan Milli Takımı atleti Elzan Bibic elde etti. Gençler kategorisinde ise Dzemal Hasanovic ülke rekoru kırdı.

Amela Terzic burada yaptığı açıklamada, Novi Pazar’da iyi atletler bulunduğu için Ramazan Koşusu’nun burada gerçekleştiğini belirterek, yeni yetenekler aradıklarını kaydetti.

Novi Pazar Atletizm Kulübü Başkanı Edin Zukovic de, Ramazan Koşusu’nda atletlerin elde ettiği derecelerin çok iyi olduğunu ifade ederek, sporcuların uluslararası organizasyonlara hazır olduğunu belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X