Nuri Uslu: “Uşak’ta AK Parti’nin Yıkılan Kalesini, Yeniden Ben Geri Alacağım!”

Uşak Ak Parti Milletvekili aday adayı Dr. Nuri Uslu, Genel Seçimlerde MHP’ ye verilen oyları yeniden kendisinin geri toplayacağını belirtti. 26. D…

Nuri Uslu: “Uşak’ta AK Parti’nin Yıkılan Kalesini, Yeniden Ben Geri Alacağım!”

Uşak Ak Parti Milletvekili aday adayı Dr. Nuri Uslu, Genel Seçimlerde MHP’ ye verilen oyları yeniden kendisinin geri toplayacağını belirtti. 26. Dönem Ak Parti Milletvekili aday adayı Dr. Nuri Uslu, yaptığı açıklamada, Uşak’ta 7 Haziran’da MHP’ye atılan oyları, tekrar geri toplayacak Ak Parti adayının kendisi olduğunu söyledi. 23. Dönem Milletvekili olarak, Uşak’ ta pek çok projede imzası olduğunu belirten Dr. Nuri Uslu, 42 yıllık devlet adamlığı tecrübesini, Uşak için tekrar kullanmak istediğini belirtti. Hizmete giren Uşak Devlet Hastanesinin şehrimize kazandırmak için dönemin milletvekili arkadaşıyla birlikte ilk olarak harekete geçirdiğini söyleyen Milletvekili aday adayı Dr. Nuri Uslu; “50 yıldır Uşak’a gelmeyen hizmetlerin öncülüğünü yapmak bana gurur veriyor. İnşaallah Allahu Teala tekrar nasip ederse, Uşak’ın çevresini devlet yatırımlarıyla coşturacağım.” Dedi. MHP OYLARINI GERİ ALACAK, AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI BENİM! Dr. Nuri Uslu, son genel seçimlerde Ak Parti Uşak’ta, önceki dönemde olan iki milletvekili sayısını bire düşürdüğüne değinerek; “Ak Parti seçmeni neden, MHP? ye oy vermiştir? Bu seçmenleri ancak, benim gibi tecrübeli, Ankara’dan yatırımları, Uşak’a fazlasıyla yönlendirebilecek bir milletvekili adayı yeniden Ak Parti’ye yönlendirebilir. Uşak’a, yatırımlar konusunda tarih yazacağım.” İfadelerini kullandı. Sözlerinin sonunda Uslu, Üniversite yıllarında Milli Selamet Partisi İstanbul – Sarıyer gençlik kolları Başkanlığı sırasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte omuz omuza çalıştıklarını belirterek; Yörük soyundan gelen bir köylü çocuğu olarak, bu vatanın her karışının değerini, bu millete ne denli hizmet etsek de ödenemeyeceğini belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X