Nusret’ten her keseye uygun restoran!

Dubai’nin ardından ABD’de açtığı restoran ve fiyatların yüksekliğiyle gündeme gelen fenomen kasap Nusret Gökçe, ilki Los Angeles’te olmak üzere her kesime hitap eden bir burger zinciri açıyor.

Nusret’ten her keseye uygun restoran!

Tuzlama hareketiyle bir internet fenomenine dönüşerek dünya çapında ün kazanan Şef Nusret Gökçe, ABD’de bir restoran daha açmaya hazırlanıyor.

2010 yılında ilk restoranını İstanbul’da kendi ismiyle hayata geçiren Nusret Gökçe, ardından Dubai ve Abu Dhabi’ye açılmıştı. Doğuş Grubu ile birlikte restoratörlüğe devam eden Nusret sonraki yatırımını ABD’nin New York şehrinde açmıştı.

New York Post’un yemek eleştirmeni Steve Cuozzo’nun 521 dolarlık hesaba rağmen yemeği etkileyici bulmaması, müşterilerin de fahiş fiyatlar ve hijyen sorunlarını öne çıkarmasıyla yeniden gündeme gelen Nusret bu kez her keseye uyan bir burger zinciri açmaya hazırlanıyor.

Tuzlama hareketinin İngilizce karşılığı olan Salt Bea ismini vereceği öğrenilen Nusret Gökçe, New York Post’a yaptığı açıklamada “Los Angeles’ta açılacak ilk Salt Bea için anlaşmayı imzaladık, devamı SoHo’da gelecek.” dedi.

Sadece yüksek gelirlilere hizmet vermeyecek olan restoranda paket servis de bulunacak. 400 metrekarelik bir mekanda hizmet verecek olan Nusret’in yeni restoranında içki servisi de yapılabilecek.

Nusret’in gelecek planlarında ABD’nin çeşitli noktalarında franchise vermek var. Gayrımenkul ve emlak sektöründeki yatırımlarıyla bilinen İsrail asıllı Rotem Rosen’in de yeni restoranların yer ve mülk anlamında Nusret Gökçe ile birlikte çalıştığı ifade edildi.

Rosen, sahibi olduğu ASRR Yatırım ve yönetim kurulunda bulunduğu Sapir Organizasyonu’nun yanı sıra aralarında Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk’in restoran yatırımlarından biri olan Zuma’nın da bulunduğu pek çok yatırıma sahip.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X