O bıçak bulundu!

Mersin’in Tarsus ilçesinde 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın öldürülmesi olayında kullanıldığı değerlendirilen bıçak bulundu.

O bıçak bulundu!

Alınan bilgiye göre, bir ihbar üzerine Tekke Mahallesi’ndeki atık su kanalında arama yapan polis ekipleri, bir bıçak buldu.

Bıçağın olayda kullanılan suç aleti olduğunu değerlendiren ekipler, incelenmek üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü.

Bu arada, tutuklanan cinayet zanlısı Ahmet Suphi A’nın eşi N.A’nın ilçe merkezindeki evinden ayrılarak 5 yaşındaki oğluyla bir yakınının yanına gittiği öğrenildi.

Tutuklanan diğer sanık Necmettin A’nın 15 yıl önce boşandığı, cinayet zanlısı oğlu Ahmet Suphi A. ile yaşadığı kaydedildi.

“Zanlılın hiçbir esnaf odasıyla bağlantısı yoktur”

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Veysel Sarı ise düzenlediği basın toplantısında, olayı şiddetle, nefretle kınadıklarını belirtti.

Sarı, “2005 yılından bu yana ticari araçlarda şoförlük yapan kişiler mal sahibiyle aralarında yapılan anlaşmaya göre sigortalı olarak çalıştırılan kişilerdir. Özgecanımızı katleden şahsın hiçbir şoförler esnaf odasıyla bağlantısı yoktur” diye konuştu.

İlgili kurumlara sözlü olarak, ticari araç alan ve ticari araçlarda çalışacak şoförler için bir komisyon kurulması teklifini sunduklarını ifade eden Sarı, “Valilik, belediye, sağlık müdürlüğü ve şoförler odalarının ortaklaşa vereceği bir eğitimden geçtikten sonra sınava tabi tutularak ‘şoförlük yapabilir’ sertifikası almaları hususunda birçok girişimimiz oldu, Hala da aynı düşünceyi taşımaktayız” ifadesini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X