O da mı İngiltere’ye gidiyor?

West Brom’da göreve başlayan Fenerbahçe’nin eski sportif direktörü Giuliano Terraneo’nun Ertuğrul Ersoy’u transfer listesine aldığı iddia edildi.

O da mı İngiltere’ye gidiyor?

Bursaspor’un genç stoperi Ertuğrul Ersoy’la ilgili dün ilginç bir transfer iddiası ortaya atıldı. Fenerbahçe’nin eski sportif direktörü Giuliano Terraneo, West Brom’da göreve başlarken, yeni takımına Türkiye’den 3 ismi de transfer etmeyi planladığı belirtildi.

Gelecek sezon için düşünülen yeniden yapılanma çerçevesinde Giuliano Terraneo’yu takımın başına getiren West Brom’un gençlere yöneldiği belirtildi. 

ENES GİTMİŞTİ

Bu doğrultuda  İtalyan sportif direktörün Bursaspor’dan Ertuğrul Ersoy, Beşiktaş’tan Orkan Çınar ve Fenerbahçe’den Oğuz Kaan’la ilgilendiği belirtildi.

Bilindiği gibi daha önce Bursaspor alt yapısından Enes Ünal, İngiltere’ye gitmişti. Bu sezon zaman zaman 11’de şans bulan Ertuğrul’un Bursaspor’la 2020 yılına kadar anlaşması bulunuyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X