O doktor bulundu

Bursa İznik’te, dün akşam balık tutmak için kayıkla göle açılan ve bir daha haber alınamayan Hasan Hüseyin Öngül (67), bugün saat 09.30 sıralarında, Çakırca kıyısında bulundu.

O doktor bulundu

İznik ilçesinde kendisine ait kayıkla dün akşam saatlerinde balık tutmak için İznik Gölü’ne açılan doktor Hasan Hüseyin Öngül eve dönmeyince, ailesi jandarmaya haber verdi.

İhbar üzerine bölgeye giden İznik Jandarma Komutanlığı’na bağlı bot timleri ve AFAD ekipleri, Öngül’ü bulmak için çalışması başlattı. AFAD ekipleri şişme botlarla göl yüzeyinde, balık adamlar ise dalış yaparak su altında Öngül’ü aradı. Çalışmalara, bölgede bulunan 5 kooperatife ait balıkçılar da destek verdi. Yaklaşık 3 saatlik çalışmada, Öngül’e ait herhangi bir ize ulaşılamadı. 

Ara verilen çalışmaların bu sabah yeniden başlayacağı belirtildi.

JANDARMA VE BALIKÇILAR BULDU

Bursa’nın İznik ilçesinde, dün akşam balık tutmak için kayıkla göle açılan ve bir daha haber alınamayan Hasan Hüseyin Öngül’den sevindiren haber geldi. 67 yaşındaki Öngül, balıkçılar ve jandarma ekiplerince bugün saat 09.30 sıralarında, Çakırca kıyısında bulundu.

Motorun arıza yaptığı, Öngül’ün geceyi kayıkta uyuyarak, geçirdiği öğrenildi. Jandarma ekipleri tarafından karaya çıkarılan Hasan Hüseyin Öngöl’ün, yapılan kontrolde, sağlık durumunun iyi olduğu belirlendi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X