O illerde eğitime kar tatili

Kar yağışı nedeniyle bazı illerde okullar tatil edildi.

O illerde eğitime kar tatili

Bursa‘da da Büyükorhan, Harmancık, Keles ilçelerinde okullar iki gün tatil edildi.

Eskişehir ve Çanakkale‘de de sabah saatlerinde başlayan kar yağışı nedeniyle okullar iki gün süreyle tatil edildi.

Kastamonu’da etkili olan kar yağışı nedeniyle kent merkezi, bağlı köyler ile bazı ilçelerde eğitime iki gün ara verildi. İl Hıfzı Sıhha Kurulunun kararına göre, Kastamonu’da bugün sabahtan itibaren etkili olan kar yağışının günlük yaşamı olumsuz etkilediği için yerleşim birilerinde eğitime ara verilmesi kararlaştırıldı. Bu kapsamda, kent merkezi ile bağlı köylerin yanı sıra Ağlı, Devrekani, İhsangazi ve Seydiler ilçelerindeki tüm okullar, Cide ve Şenpazar’da ise taşımalı eğitim yapılan okullarda eğitime iki gün ara verildi. Yılbaşı ve hafta sonu tatilleri de eklendiğinden okullarda eğitim, 5 Ocak 2015 Pazartesi günü yeniden başlayacak.

Balıkesir‘in Dursunbey ilçesinde, yoğun kar yağışı nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullar tatil edildi.

Bolu‘da da yoğun yağış nedeniyle okullar yarın tatil. Yarın tatil olan illerde, eğitim perşembe ve cuma günlerinin yılbaşı tatili olması nedeniyle pazartesi günü başlayacak.

Karabük ve Düzce‘de il genelinde kar nedeniyle okullar yarın tatil ilan edildi. 

Kütahya‘da yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda, yarın (Çarşamba) eğitime ara verildi.

Sakarya’da akşam saatlerinde etkisini daha da attıran kar yağışı sonrası Vali Hüseyin Avni Coş, kendine ait twitter hesabından okulların tatil edildiğini duyurdu. Vali Coş, ‘Olumsuz hava şartları sebebiyle il genelinde 31 Aralık 2014 Çarşamba günü ilk ve orta dereceli okullar tatil edilmiştir’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X