O isim görevden alındı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Orhan Birdal bakanlıklarına ait atama kararları ile görevden alındı. Birdal, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müşavirliği görevine tayin edildi.

O isim görevden alındı

Başbakan Yardımcılığı ile Aile ve Sosyal Politikalar, Bilim, Sanayi ve Teknoloji, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Çevre ve Şehircilik, Dışişleri, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Gümrük ve Ticaret, Kültür ve Turizm, Maliye, Millî Eğitim, Orman ve Su İşleri, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlıklarına ait atama kararları dün gece Resmi Gazete’de yayımlandı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müşavirliği görevine Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Birdal tayin edildi. Bir süre önce milletvekilliği adaylığı ile ismi gündeme gelen Orhan Birdal, tayin kararını sabah saatlerinde öğrendiğini açıkladı.

Birdal, 2007 yılından bu yana DHMİ Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevini sürdürmekteydi. Birdal ile birlikte Bakanlık Müşavirliği’ne Mehmet Karabulut tayin edildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X