‘Obezite için farkındalık oluşturmak istiyoruz’

Medicana Bursa Hastanesi tarafından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘Obezite ve Spor’ konulu kompozisyon yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu. 

‘Obezite için farkındalık oluşturmak istiyoruz’

Yaklaşık 500 katılımla gerçerkleşen ‘Obezite ve Spor’ konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri törenle verildi. Jüri üyeliğini, Olay Medya Başyazarı Ahmet Emin Yılmaz, Sönmez Medya Genel Yayın Yönetmeni Okan Tuna ve Medicana Bursa Hastanesi İcra Kurulu Başkanı Dr. Engin Bozkurt’un yaptığı yarışmada birinciye bisiklet, ikinciye tablet, üçüncüye ve dördüncülere saat hediye edildi. 

“HER ZAMAN DESTEK OLACAĞIZ”…

Medicana Bursa Hastanesi İcra Kurulu Başkanı Engin Bozkurt, “Çağımızın hastalığı obeziteye her platformda farkındalık yaratmak kurumsal bir sorumluluğumuzdur. Özellikle geleceğin mimarı çocuklarımızın obezite hakkında bilgilendirilerek onları sağlıklı yaşam, doğru beslenme ve fiziksel aktiviteye yönlendirmek amacıyla bu yarışmayı düzenlenledik. Medicana Bursa Hastanesi olarak bu tür projelerin öncüsü ve en büyük desteği olacağız. Çocuklarımızın gelişimi ve onların motivasyonu konusunda sorumluluklarımızı bilmekte ve bu doğrultuda projeler üretmekteyiz” dedi.

ÖDÜLLERİ VERİLDİ…

‘Obezite ve Spor’ konulu kompozisyon yarışmasında; ilkokul 4 sınıflar kategorisinde dereceye girerek birinci olan Şahinkaya Koleji’nden Ada Efe Akar’ a bisiklet ödülü ve sertifikasını Medicana Bursa hastanesi İcra Kurulu Başkanı Dr. Engin Bozkurt, ikinci olan Karacabey Atatürk İlkokulundan Miryusuf Bayraktaroğlu tablet ödülünü ve Olay Medya Başyazarı Ahmet Emin Yılmaz, üçüncü olan Kavram Kolejinden Ayşe Ada Bektaş’a saat ödülü ve sertifikasını Sönmez Medya Genel Yayın Yönetmeni Okan Tuna, dördüncü olan Pilot Sanayi İlkokulundan Belinay Çalık’a saat ödülü ve sertifikasını Medicana Bursa Hastanesi Başhekimi Dr. Neşe Tunalı, tarafından verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X