‘Ocak’ İnegöllü sanatseverlerle buluştu

İnegöl Belediye Tiyatrosu tarafından sahnelenen “Ocak” isimli yetişkin tiyatro oyunu, BMKSM’nde İnegöllü sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Gösteriye vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

‘Ocak’ İnegöllü sanatseverlerle buluştu

İnegöl Belediyesi, Kasım ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında “Ocak” isimli yetişkin tiyatro oyununu ilçe halkıyla buluşturdu. Turgut Özakman’ın yazdığı ve İnegöl Belediye Tiyatrosunun sahneye taşıdığı oyun, Cuma akşamı ilçe halkının beğenisine sunuldu. Oyunu Belediye Başkan Vekili Ahmet Kara, Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Uslu ve bazı meclis üyeleri ile siyasi parti temsilcileri de takip etti.

8295_41573891655.jpg

ORTA HALLİ BİR AİLENİN HAYAT MÜCADELESİ ANLATILDI

İnegöl’de kültür sanatın merkezi haline gelen Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi’nde (BMKSM) 20.00’da gerçekleştirilen gösteriye, ilçe halkının ilgisi de yoğun oldu. Turgut Özakman’ın toplumsal güvenden yoksun bir konumda, gündelik yaşam savaşı verme süreci içerisindeki uzlaşmanın öyküsünü yazdığı “Ocak” isimli oyunda, salonu dolduran tiyatro severler gösteriyi ilgiyle izlediler. 1 buçuk saat süren oyunda; hayal-gerçek çatışmaları arasında orta halli bir ailenin mutlu mutsuz hayat mücadelesi anlatıldı. İzleyicileri kimi zaman güldüren, kimi zaman ise hüzünlendiren oyun, salondaki vatandaşlardan tam not aldı.

8295_31573891655.jpg

Oyun sonunda, salonu dolduran vatandaşlar Belediye Tiyatrosu ekibini gösterdikleri performanstan dolayı ayakta alkışladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X