Odun toplamaya gidiyorlardı… Faciayla bitti

Bursa’nın İnegöl ilçesinde eşi Osman Fidan’ın (66) kullandığı traktörden düşerek, aracın altında kalan Huriye Fidan (63) hayatını kaybetti.

Odun toplamaya gidiyorlardı… Faciayla bitti

Kaza, İnegöl ilçesi Lütfiye Mahallesi’nde meydana geldi.

Huriye ve Osman Fidan çifti, ormanlık alanda odun toplamak üzere traktörle yola çıktı. Osman Fidan yönetimindeki plakası öğrenilemeyen traktör, bayır aşağı inerken bir anda kontrolden çıktı. Traktörün yan kısmında oturan Huriye Fidan, sarsıntı sırasında dengesini kaybedip yere düştü. Kontrolden çıkan traktör, Huriye Fidan’ın üzerinden geçerken, Osman Fidan ise sarsıntının etkisiyle araçtan savruldu.

78ffbcc84d239aa8d7a066eee9a84f9f.jpg

Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Huriye Fidan’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Osman Fidan ise yapılan müdahalenin ardından İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Talihsiz kadının cesedi, İnegöl Cumhuriyet Savcısı’nın yaptığı incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X